Skip to main content

DE
“Steiermarkers”

PELZMANN IS EEN FAMILIEBEDRIJF
MET EEN LANGE TRADITIE. EN MET
ELKE GENERATIE ONTWIKKELT HET
BEDRIJF ZICH WEER VERDER.

Binnen Pelzmann wordt al sinds de vierde generatie olie geproduceerd volgens een traditioneel recept. Door veel zakelijk inzicht heeft Pelzmann zich van een kleine oliemolen tot 's werelds grootste pompoenpitolie producent ontwikkeld. De betrouwbare en meerjarige leveranciers van Pelzmann hebben met hun hoge kwaliteit van hun pompoenpitten aanzienlijk bijgedragen aan het succes van het merk.

De kern van
het merk

VAN DE GRONDSTOFFEN TOT DE
EINDPRODUCTEN, HET EIGEN
KWALITEITSMANAGEMENT CONTROLEERT
ELKE FASE VAN DE PRODUCTIE EN
KENT GEEN PARDON.

Pelzmann pompoenpitolie ondergaat de strengste kwaliteitseisen. Continue kwaliteitscontrole vanaf het moment van de levering van de pitten tot aan het juiste eindproduct garanderen de kwaliteit van de eerste persing. Pelzmann oliën zijn puur natuurlijke producten die niet zijn vervalst door additieven.

Daarom is de productie een bijzonder complex en veelomvattend gebeuren. Daarvoor zijn verantwoordelijk de eigen strenge kwaliteitscriteria, de invloed van de leveranciers en de speciale Pelzmann pers technologie.

Eerst Oostenrijk en dan
de hele wereld. Ambitieus
kijkt Pelzmann naar de toekomst.
En heeft zijn Steiermarkse pompoenpitolie
ook al in China gepresenteerd.

Als marktleider van pompoenpitolie in Oostenrijk heeft Pelzmannz zich tot doel gesteld, het familiebedrijf met moderne ideeën steeds verder te ontwikkelen. Met de beste grondstoffen wil men ook in de toekomst de hoogste kwaliteit garanderen.  De Steiermarkse pompoenpitolie moet als unieke rariteit en culinaire delicatesse veel bekender worden gemaakt – en dat ver over de Oostenrijkse grenzen. Pompoenpitolie van Pelzmann moet in de toekomst in Europa, maar ook op andere continenten een sterkere rol spelen en een uithangbord zijn voor “Originele delicatessen uit Oostenrijk”.